במסגרת קדחת הג'אז שפשטה בארצנו-חובבת-הג'אנק-בימים כתיקונם, שגרמה לפסטיבלי ג'אז קטנים כגדולים להיפתח בירושלים, קיסריה ואילת, החליטו להגיע לארץ גם ג'ורג' דיוק וסטנלי קלארק, שניים מהשמות הגדולים בעולם הג'אז.
הם יגיעו להופעה אחת בהאנגר 11 בתל אביב, ובניגוד לשאר הופעות הקיץ, בהופעה הזו הקהל דווקא יישב סביב שולחנות וילגום אלכוהול בלגימות קטנות ובצקצוק לשונות של התפעלות. כי ככה זה לאהוב ג'אז - זה בא עם סטייל.
התענוג הבורגני (וממש אין לנו שום דבר נגד בורגנות, אנחנו נמנים בין מערציה הגדולים ביותר ואפילו מעדיפים את האצולה)
יעלה החל מ-179 שקלים לכרטיס וייתרחש ב-17 ביולי החל משעה 20:30. כדי להשיג כרטיסים כדאי לכם להרים טלפון למשרדי ההאנגר עצמו.
סטנלי קלארק הוא חתן פרס הגראמי על אלבומו "To The Bass 1,2", ומי שעומד מאחורי פסי הקול של "רומיאו חייב למות" ו"רצח במשיכת קולמוס". בעבר הקליט את "Return To Forever" עם צ'יק קוריאה, ונחשב לאחד מנגני הבס הגדולים בדורו.
ג'ורג' דיוק נחשב כמי שמשלב את הג'אז עם נגיעות של פופ, מקצבים לטיניים ושאר השפעות, ועבד גם מוזיקאים דוגמת מייקל ג'קסון, סטיבי וונדר ופרנק זאפה. השניים יגיעו לארץ במסגרת מסע הופעות ברחבי העולם.
ג'ורג' דיוק וסטנלי קלארק בת"א
מור שני
18.6.2006 / 9:22