יותר מאלה שצריכים להפגש שוב עם חמותם הבלתי-נסבלת בארוחות כבדות, תקופת החגים קשה במיוחד למי שאין לו אצל מי לעשות חג. אין משפחה בארץ, כולם בחו"ל, כולם מתו בתאונה מסתורית, WHATEVER, נדפקתם. אתם מחפשים מה לעשות. אז הרמנו את הכפפה וחיפשנו בשבילכם, מסכנים שלי, דרכים להיות שמחים בערב שישי או תחליפים הגונים לארוחת החג. רמז: לא רמדיה.
עוד פסטיבל שאנטי בכינרת?
פסטיבל אדמה מציע דרך אלטרנטיבית לחגוג בה את ראש השנה, עם שלל סדנאות, פעילויות חוויתיות, מעגלי אהבה ומוזיקה שבטית. הפסטיבל מחולק למתחמים שונים בהם אפשר לקבל טיפולים במגע, לתרגל מדיטציות, ללמוד על סודות הריפוי של המאיה או לעבור סדנת אימון למימוש עצמי מלא. אם יצא לכם להמליט ילדים, תוכלו לשים אותם במתחם מיוחד בשבילהם בו יהיה אפשר לקבל שיעור ברזי הרוחניות וגם ליצור קרוב לטבע. הלינה בשטח הפסטיבל היא באוהלים והמתחם מצויד במקלחות, מטבחונים, שירותים ומזנון, שיעמדו לרשות המבקרים.
פסטיבל אדמה, חוף צמח, כינרת 22-24 בספטמבר, כניסה 100-180 ש"ח. כניסה חינם לגימלאים, הכי לוהט.
אל תפספס
מסיבת דראם אנ'בייס בחיפה
מי שלא ראה חיפאים משתגעים מביטים חשמליים, לא יודע מה היא ארץ ישראל היפה. במועדון הסיטי-הול החיפאי תתחיל ביום שישי בחצות מסיבת דראם אן בייס ללא גפילטע פיש. תמיד הבנות שם יפות והבנים רוקדים מהר מאוד. ככה זה בעיר הפועלים.
הסיטי הול, שבתאי לוי 7, חיפה. 50 ש"ח כניסה. החל מחצות.
אל תפספס
מסיבת השקת אתר. הכי חנוני
אם אין לכם משפחה וחברים, ולא מצאתם אצל מי לעשות את החג, אתם ודאי גולשים הרבה באינטרנט. באתר ILCU נפתחה רשת חברתית של אנשים שמפרסמים לאן הם יוצאים מדי ערב ואת התמונה שלהם, האתר מושק רשמית ביום שישי בערב, והכניסה למסיבה חינם לאחר הדפסת ההזמנה באתר.
מסעדת גבריאל, מונטיפיורי 42, תל-אביב, החל מהשעה 22:30.
אל תפספס
בום פם בבארבי תל אביב
הלהקה שנולדה בטרנד הצועני אולי לא שמה לב לכך שהופעת ההשקה של האלבום הראשון שלהם נקבעה לערב ראש השנה, אך כך קרה, ואולי זה לטובתם באין תחרות ממקומות אחרים בתל-אביב. בהופעה יתארחו חבריהם תומר יוסף, דרור 'אהבה' רומם, Jewish Monkeys, ואיל תלמודי. יהיה ריח מתוק באוויר. "אני עושה את אחותך", כמו שאומרים.
מועדון הבארבי, קיבוץ גלויות 52, תל אביב. החל מהשעה 23:00. כרטיסים 40-50 ש"ח.
אל תפספס
מסיבת היפ הופ בג'י ספוט
קהילת ההיפ הופ יכולה לקפוץ ביום שישי לג'י ספוט, בתל-אביב. שם תתרחש, כרגיל מסיבת היפ הופ עם הדיג'ייז סופרים ובייבי ג'י, ובחצר ינגן דיג'יי סן גבריאל מברלין מהלייבל לייב דינמו, שיתן סט מיוחד של היפ הופ אלטרנטיבי לרגל החג. כל המשקאות על הבר 1+1 עד השעה אחת בלילה.
מועדון הג'י ספוט, סלמה 40, תל אביב. 40-60 ש"ח כניסה, החל מהשעה 24:00
