וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שמועות עיקשות: האם סלין דיון תדהים את אירופה ותשתתף באירוויזיון 2025?

עודכן לאחרונה: 7.5.2025 / 8:11

בסביבת האירוויזיון מתעקשים כי סלין דיון עומדת להופיע בתחרות האירוויזיון, שתיערך בבאזל ב-17 במאי. הדיווה הקנדית ייצגה את שווייץ לפני 37 שנים, ונחשבת לזוכה המפורסמת ביותר בתחרות לצד להקת אבבא

סלין דיון מופיעה בהייד פארק, לונדון, 5 ביולי 2019. Dave J Hogan/Getty Images, GettyImages
האם מצבה יאפשר? סלין דיון/GettyImages, Dave J Hogan/Getty Images

האם סלין דיון תדהים את אירופה ותשתתף באירוויזיון 2025? שמועות עיקשות נפוצות סביב הופעה אפשרית של דיון באירוויזיון הקרוב בבאזל, ב-17 במאי. בזמן שתאגיד השידור השוויצרי (SRG) נמנע מלאשר את הופעתה באופן רשמי, מידע שהגיע לאתר החדשות השוויצרי "בליק" מצביע על כך שכבר התקיימו חזרות להופעה מרשימה עם תזמורת בהשתתפות הזמרת.

על פי המידע שבידי האתר, בהיכל בבאזל כבר נערכו חזרות, כאשר במקום סלין עצמה השתתפה ממלאת מקום. על פי הדיווח, דיון האיקונית תעלה לבמה באמצעות מעלית. אדי אסטרמן, ראש מערך התקשורת של האירוויזיון, סירב להגיב לשמועות אלו.

למרות זאת, ההופעה עדיין אינה מובטחת. מנהליה של דיון אישרו עקרונית את ההשתתפות, אך השאירו פתח לביטול בשל סיבות בריאותיות. משמעות הדבר היא שאפילו בשעות האחרונות לפני ההופעה המתוכננת, המופע עלול להתבטל אם מצבה הבריאותי של דיון לא יאפשר זאת.

בני טורנהר, מגיש טלוויזיה בכיר בשווייץ, מעריך שייתכן שידור וידאו עם הזמרת. לדבריו, אירוויזיון ללא סלין דיון נחשב לבלתי אפשרי עבור שווייץ. לכן צפוי כי הזמרת הקנדית, שהביאה לשווייץ את הניצחון באירוויזיון ונחשבת לזוכה המפורסמת ביותר בתחרות לצד להקת אבבא, תופיע בצורה כלשהי 37 שנים לאחר ניצחונה.

חצי הגמר הראשון ב-13 במאי 2025 יעמוד בסימן ההיסטוריה של שווייץ באירוויזיון. במהלכו תהיה התייחסות לניצחון של דיון עם השיר "Ne partez pas sans moi". גם בגמר ב-17 במאי 2025 מתוכננות שתי דקות המוקדשות לאגדת המוזיקה.

עוד על אירוויזיון 2025 בוואלה
עם שנדליר ענק ומחווה להרצל: יובל רפאל עלתה לחזרה הראשונה לקראת חצי גמר האירוויזיון
"רצח עם בעזה": עשרות נציגי אירוויזיון לשעבר קוראים להדחת ישראל
שבוע לפני האירוויזיון: ביתה של זמרת הליווי האוקראינית הושמד על ידי רוסיה
"מתמודדת באומץ עם השנאה": בבריטניה מצדיעים ליובל רפאל

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully