וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מו"מ עם נטע ברזילי על תפקיד ראשון במחזמר: אודרי 2 ב"חנות קטנה ומטריפה"

7.1.2026 / 10:15

פרסום ראשון: בהבימה צפוי עיבוד חדש למחזמר המצליח, שיעלה בסוף השנה בבימוי אלדר גרויסמן, בסמוך לציון 40 שנה לצאת הסרט באותו השם. מתנהל מו"מ עם הזמרת וזוכת אירוויזיון נטע ברזילי לתפקיד הצמח הטורף ואם הוא יבשיל יהיה זה תפקידה הראשון בתיאטרון

נטע ברזילי/ערן לוי

פרסום ראשון: תיאטרון הבימה צפוי להעלות עיבוד חדש למחזמר המצליח "חנות קטנה ומטריפה", בבימוי אלדר גרויסמן. זאת על רקע ציון 40 שנה לצאת הסרט המיתולוגי, שיצא בדצמבר 1986 הכוונה בהבימה להעלות את המחזמר בסוף השנה הנוכחית, בבימוי אלדר גרויסמן. עוד נודע לוואלה, כי מתנהל משא ומתן עם הזמרת וזוכת אירוויזיון 2018, נטע ברזילי, לתפקיד הצמח הטורף אודרי 2. אם המשא ומתן יבשיל, יהיה זה תפקידה הראשון של ברזילי בתיאטרון. טרם התקבלו תגובות הבימה ומברזילי.

הסרט האמריקאי "חנות קטנה ומטריפה", שביים פרנק אוז וכיכבו בו ריק מורניס וסטיב מרטין, התבסס על מחזמר מצליח שעלה בברודוויי בשנת 1982, והוא בעצמו מבוסס על סרט קולנוע קודם באותו השם משנת 1960 שבוים על ידי רוג'ר קורמן. בסרט המקורי השתתף ג'ק ניקולסון באחד מתפקידיו הקולנועיים הראשונים. בשנות השמונים עלתה בישראל גרסה עברית של המחזמר, "זוועות חמודות" שמה, שבה שיחקו גדי יגיל את סימור, סמדר ברנר את אודרי ודני ליטני את קולו של הצמח. ב-1993 הפיק אברהם דשא (פשנל) גרסה חדשה למחזמר בעברית, שביימה שירילי דשא, והשתתפו בה עידן אלתרמן שהשתתף בכתיבה, שגית שמיר, גיל אלון, תומר שרון וגלית גיאת.

עוד ברפרטואר החדש של הבימה: עיבוד חדש למחזה הקומי-רומנטי "הלילה השנים עשר" של ויליאם שיקספיר, כפי שפורסם לראשונה בתחילת השבוע בוואלה תרבות. בתיאטרון תעלה ההצגה עם שחקניות בלבד, בהן ליא קניג בת ה-96, אורלי זילברשץ וגיתית פישר. במאית ההצגה היא רוני ברודצקי. "הלילה השנים עשר" היה המחזה השיקספירי הראשון שעלה על הבמה העברית והקומדיה הראשונה ברפרטואר של הבימה, שעלתה בהצגת בכורה בספטמבר 1930, בתרגום שאול טשרניחובסקי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully