וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

איפה חגגו בפורים אביהו פנחסוב, אורן להב והצמד איב אנד ליר?

26.2.2026 / 15:07

חברת הסייבר Vega, שהודיעה החודש על גיוס של 120 מיליון דולר, ציינה אמש את פורים במסיבה בנמל תל אביב בה הופיעו ההרכב מועדון הקצב של אביהו פנחסוב, הצמד איב אנד ליר והזמר כפיר עטיה. עוד השתתפו באירוע כוכב הרשת אורן להב והמוזיקאי דימה XR. צפו

אביהו פנחסוב במסיבת פורים של חברת הסייבר Vega, שהתקיימה ב-26 בפברואר 2026/בר כהן

חברת הסייבר Vega, שהודיעה החודש על גיוס של 120 מיליון דולר, ציינה אמש את פורים במסיבה מיוחדת במתחם בבילון שבנמל תל אביב. האירוע, שכותרתו הייתה "ערב של ניצחונות", כלל הופעות של ההרכב מועדון הקצב של אביהו פנחסוב, צמד הזמרים איב אנד ליר (צחי ואלירון בוזגלו) והזמר כפיר עטיה. את הערב הנחה המוזיקאי והשחקן אלעד משה, הפועל תחת הדמות של הראפר דימה XR. במהלך האירוע כוכב הרשת אורן להב ראיין את עובדי החברה לרשתות החברתיות. צפו בסרטון (מעל) ובתמונות (מתחת) מהאירוע.

10 מיליון לכל האירוע, גם אושר כהן יקבל סכום עתק: המספרים מאחורי המסיבה של wiz

אביהו פנחסוב במסיבת פורים של חברת הסייבר Vega/בר כהן
צמד הזמרים איב אנד ליר/בר כהן
הזמר כפיר עטיה/בר כהן

חברת הסייבר Vega גייסה בתוך פחות משנתיים כ-185 מיליון דולר, מקרנות שונות ובהן Accel Cyberstarts, Redpoint ו-CRV. החברה הוקמה על ידי המנכ"ל שי סנדלר, והסמנכ"ל אלי רוזן, ויש לה כיום כ-100 עובדים במשרדיה בתל אביב ובניו יורק. החברה פיתחה טכנולוגיה שנועדה לפתור את הצורך לרכז כמויות גדולות של מידע במקום אחד כדי לחקור אותו. המערכת שפיתחה מאפשרת זיהוי וחקירה של איומי סייבר בזמן אמת ישירות בסביבות האחסון השונות של לקוחותיה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully