וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עמיר לב ראה בכביש אדם נפגע מרסיס. הוא החליט לכתוב על זה

עודכן לאחרונה: 1.6.2026 / 12:52

משורר הרוק מוציא את "התייאשתי מהחום", סינגל ראשון מתוך אלבום אולפן תשיעי שבדרך

המוזיקאי עמיר לב הוציא היום (שני) את "התייאשתי מהחום", שיר סינגל ראשון מתוך אלבום תשיעי, שמגיע ארבע שנים אחרי אלבומו הקודם "רומה".

השיר, שאותו כתב והלחין לב והפיק אייל ערב (השניים עיבדו אותו במשותף), נולד מאירוע טראומטי: אדם שנהג לפניו בכביש נהרג מפגיעת רסיס. "בתחילת המלחמה, בסיבוב הראשון, נסעתי בכביש בין עכו לנהריה. היו אזעקות ובומים והמשכתי לנהוג. ככה הרגשתי", מסר לב.

"הייתה לפני מכונית, היא האטה, עקפתי אותה והסתכלתי על הנהג. הוא נראה קפוא ובהלם. המשכתי לנסוע, ראיתי במראה שהוא עצר. כשהגעתי לצומת ראיתי בטלגרם את המכונית שלו. רסיס חדר מהחלון האחורי, ולא עלינו הוא נהרג. הוא מכפר יאסיף, בא לחופשה מצ'כיה. ישבנו עם ההורים שלו בכנסייה והלכנו איתם ללוויה", הוסיף. סביר שהכוונה היא, ככל הנראה, לסיפורו של מיכאיל סמארה, שנהרג במכוניתו לאחר פגיעת רסיס של מיירט באוגוסט 2024.

לב יופיע בצוללת הצהובה בירושלים ב-4 ביוני, ובמועדון המרץ 2 בתל אביב ב-9 ביוני.

  • עוד באותו נושא:
  • עמיר לב

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully