הסרט המיתולוגי "חגיגה בסנוקר", בבימוי בועז דוידזון ובכיכובם של זאב רווח ויהודה בארקן, יציין בקרוב 50 שנה להקרנת הבכורה שלו. לרגל היומולדת לסרט, יתקיים ביום ראשון אירוע בסינמה סיטי גלילות, ולפני הקרנתו ייערך פאנל בהשתתפות שניים מכוכבי הסרט, טוביה צפיר וניצה שאול, התסריטאי שלו אלי תבור וינחה את הפאנל רועי בארקן, בנו של יהודה.
"זה אחד הסרטים הכי מצוטטים בקולנוע הישראלי", אמר רועי בארקן בשיחה עם איריס קול ב-103FM, "סרט עם קאסט שחקנים מטורף, זאביק, אבא שלי, יעקב בנאי, אריה אליאס, יוסף שילוח, טוביה צפיר וניצה שאול, והבמאי הלא פחות מגאון, בועז דוידזון ותסריטאי מהחלומות, אלי תבור. זה סרט כל כך אדיר ומדהים. עד היום, 50 שנה אחרי, כבר שני דורות אחרי שיצא, מגיל 15 ועד גיל 75, אנשים מדקלמים את הסרט".
אביו, השחקן יהודה בארקן, שגילם את האחים עזריאל וגבריאל, סיפר לו כי לאיש לא היה מושג בזמן אמת שמדובר בעשייה של היסטוריה: "הם לא הבינו, הם רק ידעו שיש להם סרט מצחיק מאוד. מה שהלך על הסט... היה תסריט של אלי תבור אבל 30-40% מזה היו אלתורים על הסט, והיו סצנות שלמות שבועז הבמאי והצלמים וכולם התפקעו מצחוק. אף אחד לא ציפה שזה יהיה כזה שלאגר היסטרי. אף אחד לא האמין. אחרי זה כשזה התפוצץ בקולנוע ואחרי זה בקלטות הווידאו וב-DVD, זה מדהים".