סדרת הילדים המצליחה "כראמל" של כאן חינוכית מגיעה לסיומה, והעונה החמישית הבאה שלה תהיה גם העונה האחרונה, כך נודע לוואלה תרבות. סדרת הדרמה-פנטזיה, המבוססת של סדרת הספרים הפופולרית של מאירה ברנע-גולדברג בעלת אותו השם, תצא בקרוב לצילומי העונה האחרונה. יוצרי ותסריטאי הסדרה הם שירילי דשא ורועי שגב, המשמש גם כבמאי וחברת ההפקה היא יולי אוגוסט.
עוד נודע לוואלה תרבות כי בעונה האחרונה יצטרפו לסדרה השחקניות ענבר דנון בתפקיד אמלי, אחותה של סיסיליה, דמות המאופיינת בחכמה בניגוד לאחותה ועובדת בבית המשפט ועם זאת נכלולית לא פחות מאחותה; עידית טפרסון שלוהקה לתפקיד שופטת בבית המשפט; והשחקן רועי מליח רשף שלוהק לתפקיד לורנצו, מנהל הקרקס האכזר שמתעמר בעובדיו. שלושתם יצטרפו לשחקנים והשחקניות שהופיעו בעונות הקודמות אפרת בוימולד, לירית בלבן, יובל סגל, אודי גוטשלק, ליר עיסא, יונתן בר אור, עומרי לקס, מאי קורץ, ליאן בן ישי, ענת מגן שבו ויואב דונאט.
בעלילת העונה החדשה, כוחות גדולים מאיימים לפרק את משפחת ג'רום והפעם הסכנה היא אמיתית. המשפחה עומדת לאבד את הכל - את הטירה, את המפעל ואפילו את כראמל. הילדים יגלו בסופו של דבר, שמשפחה היא הדבר החשוב והחזק ביותר שיש להם. רובי וכראמל יבינו שהחיבור ביניהם הוא יותר משל סתם ילד וחתול, ואפילו גברת בלום תלמד שהמרדף התמידי שלה אחרי כראמל, לא שווה כמו קרבה מחודשת למשפחה שלה.
"כראמל" של כאן חינוכית הפכה לסדרת להיט והגיעה לחשיפה גדולה של עשרות מיליוני צפיות. בנוסף, זכתה בשמונה פרסים בטקס פרסי הטלוויזיה לילדים ולנוער של האקדמיה הישראלית לקולנוע וטלוויזיה, שהתקיים ב-2022, וזכתה על העונה הראשונה שלה בין השאר בקטיגוריות סדרת הדרמה, פרס השחקנית שניתן ללירית בלבן, פרס השחקן שהוענק ליובל סגל ופרס התסריט שניתן לרועי שגב ולשירילי דשא.