וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נמצא הפיתרון: זה מה שעומד מאחורי הצילומים המסתוריים של טרנטינו בוויילס

עודכן לאחרונה: 23.6.2026 / 11:58

אתר וראייטי חושף כי הצילומים שבהם השתתף הבמאי לצד הזמרת האוסטרלית קיילי מינוג הם חלק מסרט עלילתי חדש - שבו טרנטינו משחק ולא מביים

טריילר לסרט "להרוג את ביל: סיפור הדמים המלא" של קוונטין טרנטינו/באדיבות פורום פילם

הצילומים של קוונטין טרנטינו בוויילס אכן יובילו לסרט חדש - אבל כשחקן, לא כבמאי. אחרי שצץ תיעוד של הקולנוען הנערץ מאחורי "ספרות זולה" ו"ממזרים חסרי כבוד" על סט צילומים באזור קרדיף, ולצידו גם הזמרת האוסטרלית קיילי מינוג, באתר וראייטי מצאו את הפיתרון לחידה.

מסתבר שמדובר בפרויקט חדש של הבמאי ג'יימי אדמס, שרק לפני כמה שבועות הציג בטרייבקה סרט אחר שבו טרנטינו משתתף כשחקן - "Only What We Carry". בסרט החדש, שנקרא "Tangled Up in Blue", משתתפים גם ג'ייסון אייזקס, אליסון וויליאמס, סופיה בוטלה ו-RZA, עוד שותף ותיק של טרנטינו.

במאי הקולנוע הנערץ שמתגורר בישראל מתמהמה עם סרטו העשירי - שאמור להיות, לדבריו, גם האחרון. הוא גנז את "המבקר" שכבר עמד לקראת הפקה, ומסר לידי דיוויד פינצ'ר את התסריט לסרט "הרפתקאותיו של קליף בות'", מעין ספין-אוף לסרט "היו זמנים בהוליווד", שאמור לעלות בהמשך השנה. במהלך השנה החולפת הוא קשדם את עליית הגרסה המלאה של "להרוג את ביל", שמאחדת את שני החלקים לסרט אחד שלם.

ובכל זאת, כמה פרויקטים כן מתרחשים בדרגות שונות של מעורבות של טרנטינו. המרכזי שבהם הוא מחזה חדש פרי עטו שצפוי לעלות על הבמות בווסט אנד בלונדון בתחילת 2027. שמו של המחזה הוא "The Popinjay Cavalier" - "הפרש המגונדר", בתרגום חופשי, בהנחה שלזה באמת התכוון המשורר.

בתקציר הרשמי שפורסם באתר דדליין נכתב כי ההצגה מתרחשת סביב 1830 באירופה. "קומדיה סוערת של הטעיה והסוואה, בהשראת האפוסים רבי ההרפתקאות של הבמה והמסך", נכתב שם, "חגיגה סוחפת של תיאטרון והרומנטיקה המוגברת שלו, המסופרת בסגנונו המובחן של טרנטינו ובהומור שאין לטעות בו". דיווח מוקדם יותר בדיילי מייל תיאר את ההצגה כמעין פארסה בריטית "שממשיכה את המסורת" של "קול מחוץ לבמה" ("Noises Off") - קומדיה בריטית משנות ה-80 שמתאר את אחורי הקלעים של הצגה כושלת.

במקביל, במרץ האחרון דווח על סדרת טלוויזיה שעליה עובד טרנטינו עם לא פחות מאשר כוכב האקשן סילבסטר סטאלון. לפי הדיווח, מדובר בסדרת גנגסטרים בת שישה פרקים שמתרחשת בשנות ה-30 של המאה ה-20, והכוונה היא גם לצלם אותה במצלמות בשחור לבן מאותה התקופה. בתפריט, כך לפי הדיווח: "מאפיונרים, נערות שעשועים, איגרוף ומוזיקה". טרנטינו אמור לביים אותה במשותף עם סטאלון בן ה-79, שלא צפוי להופיע גם לפני המצלמה.

עוד בוואלה

יצירת המופת של טרנטינו: 8 הרגעים הכי גדולים של "להרוג את ביל"

לכתבה המלאה

כמה שבועות לאחר מכן דווח כי סרט המשך לסרטו של טרנטינו, "ג'אנגו ללא מעצורים", נמצא בעבודה. מדובר בסרט קרוסאובר, שמפגיש את ג'אנגו להרפתקה משותפת עם זורו, הלוחם במסכה.

הסרט עתיד להיות מבוסס על הקומיקס "ג'אנגו/זורו", שיצא בעשור שעבר בעקבות הסרט ובכתיבתו השתתף טרנטינו עצמו יחד עם מאט וגנר. בעבר דווח כי הבמאי בחן את האפשרות ליצור ממנו סרט חדש בעצמו, וכי טיוטת תסריט נכתבה ואף נעשתה פנייה בנושא לאנטוניו בנדרס, שגילם את זורו בקולנוע. אולם, טרנטינו אינו צפוי לביים או לכתוב את ההפקה הזאת, שנמצאת בשלב פיתוח מוקדם ועתידה בתקווה לצאת לדרכה בשנים הקרובות באולפני סוני. על מלאכת הכתיבה הופקד בריאן הלגלאנד, שחתום בין היתר על "מיסטיק ריבר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully